Бурковська Анна Іванівна
старший викладач кафедри менеджменту та маркетингу,
доктор філософії (економіка)
У 2012 році вступила до Миколаївського національного аграрного університету, де навчалася до 2018 року за спеціальністю 073 “Менеджмент”, отримала диплом з відзнакою. З березня 2018 року по теперішній час працює в Миколаївському національному аграрному університеті. 1 листопада 2018 року вступила до аспірантури Миколаївського національного аграрного університету за спеціальністю 051 – Економіка. 19 жовтня 2022 року захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії з економіки. Має міжнародні сертифікати First Certificate in English та Business English Certificate Vantage. У 2019 році взяла участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ Miletus “Student`s Mobility Capacity Building in Higher Education in Ukraine and Serbia”, за якою проводила роботу над власним науковим дослідженням в університеті Politecnico di Milano. У 2019 році була слухачем літньої школи “German-Ukrainian Agricultural Policy Dialogue”. Стала переможцем обласного конкурсу наукових робіт молодих вчених у галузі «Економіка» у 2018 та 2019 роках. З 2020 року є заступником голови ГО «Агенція забезпечення якості освіти і науки та розвитку європейських суспільних ініціатив» (код ЄДРПОУ 43421230).
Дослідження організаційно-економічних засад інвестиційного забеспечення продовольчої безпеки України
Менеджмент, Менеджмент ГРГ, Менеджмент туризму, Основи менеджменту, Менеджмент та маркетинг у тваринництві, Менеджмент-консалтинг, Менеджмент організацій (аграрних підприємств)
- Shebanina O., Golubeva O., Burkovska A. and Radzevicius G. (2018). The investment in the meat sector in the context of food security in Ukraine. Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure Development. № 40(3). P. 393-402. DOI: https://doi.org/10.15544/mts.2018.37 (Web of Science)
- Shebanina O., Klyuchnik A., Burkovska A., Caruso D. and Burkovska A. (2018). Providing labor income as a supporting factor of the food security. Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure Development. № 40(4). P. 597-608. DOI: http://doi.org/10.15544/mts.2018.51 (Web of Science)
- Burkovska A., Ciccullo F., Shebanina O., Lunkina T. and Burkovska A.(2019). Modeling the System of Social Stability Through the Food Safety Paradigm. Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure Development. № 41(4). P. 474-486. DOI: https://doi.org/10.15544/mts.2019.38 (Web of Science)
- Burkovska A., Shebanina O., Lunkina T., Burkovska A. (2021). Ensuring food security in the context of the sustainable development of agriculture. Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure Development. №3(44). P.337-345. DOI: https://doi.org/10.15544/mts.2021.%2030 (Web of Science)
- Burkovska A., Shebanina O., Lunkina T., Burkovska A. (2022). Socio-Psychological Determinants of Food Security in Ukraine: Causal Aspect. Economic Studies. Vol. 31. No 5. P. 145-162. (Scopus)
- Шебаніна О. В. та Бурковська А. І. (2018). Регулювання потенціалувиробництва сільськогосподарської продукції на основі індикаторівпродовольчої безпеки. Вісник аграрної науки Причорномор’я. № 3(99). С. 4-11. DOI: 10.31521/2313-092X/2018-3(99)-1
- Lunkina T., Burkovska A. and Burkovska A. (2020). Features of forming socio responsible behavior in the consumer of organic production of the agricultural sector in Ukraine. Вісник аграрної науки Причорномор’я. №1(105). 11-18. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-1(105)-2
- Caruso D., Lunkina T., Burkovska A. and Burkovska A. (2020). Assessment of the Influence of the National Bank of Ukraine Monetary Policy on Food Security of the State. Accounting and Finance. №4 (90), P. 45-51. DOI: https://doi.org/10.33146/2307-9878-2020-4(90)-45-51
- Lunkina T., Burkovska A., Burkovska A., Gannichenko T. (2022). Corporate social responsibility in banking institutions: foreign experience. Modern Economics. №31. P. 77-81. DOI: https://doi.org/10.31521/modecon.V31(2022)-11
- Bobrovska N., Sukhorukova A., Burkovska A. (2022). Transformation Processes of the Business Environment in the Context of European Integration of Ukraine. Modern Economics. №34. P. 13-20. DOI: https://doi.org/10.31521/modecon.V34(2022)-02
- Shebanina, O., Burkovska, A., Lunkina, T., & Burkovska, A. (2022). The aspects of food security formation in the context of epidemiological restrictions in the USA. Ukrainian Black Sea Region Agrarian Science, 26(1), 19-29.DOI: https://doi.org/10.56407/2313-092X/2022-26(1)-2
- Shebanina, O., Burkovska, A., Lunkina, T., & Burkovska, A. (2023). Global aspects of food security in the world: economic dimensions. Modern Economics. №38. P. 178-185. DOI: https://doi.org/10.31521/modecon.V38(2023)-27.
- Бурковська А. І. Менеджмент готельного і ресторанного господарства: методичні рекомендації до виконання практичних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. МНАУ, 2021. 61 с. (3,69 друк. арк.) (рекомендовано до друку рішенням науково-методичної комісії факультету менеджменту МНАУ від 15.06.2021 р., протокол № 10).
- Бурковська А. І. Менеджмент готельного і ресторанного господарства: конспект лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. МНАУ, 2021. 48 с. (2,94 друк. арк.) (рекомендовано до друку рішенням науково-методичної комісії факультету менеджменту МНАУ від 15.06.2021 р., протокол № 10).
- Бурковська А. І. Основи менеджменту: методичні вказівки та завдання для проведення практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Молодший бакалавр» початкового рівня (короткий цикл) спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» денної форми навчання. МНАУ, 2021. 44 с. (2,75 друк. арк.) (рекомендовано до друку рішенням науково-методичної комісії факультету менеджменту МНАУ від 15.06.2021 р., протокол № 10).
- Бурковська А. І. Менеджмент : метод. реком. для виконання практичних робіт для добувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент», ОПП «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2022. 66 с.
- Бурковська А. І. Менеджмент : метод. реком. для виконання самостійних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент», ОПП «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», ОПП «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2022. 65 с.
- Бурковська А. І. Методичні рекомендації для проходження практики з фаху для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2023. 23 с. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13137
- 7. Бурковська А. І. Менеджмент та маркетинг у тваринництві : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. : А. І. Бурковська.
Миколаїв : МНАУ, 2023. 70 с. URL : https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14830 - Бурковська А. І. Менеджмент готельно-ресторанного господарства : метод. реком. для виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП “Готельно-ресторанна справа” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14831
- Certificate of Attendance of the training course in frame of DAAD project № 57565498 “Methods of simplified Program planning and automation of enterprise planning processes using the MAX software”, 6 credits (180 hours), 2022.
- Certificate of Attendance of the training course in frame of DAAD project № 57514792 “Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities”, 3 credits (90 hours), 2022.
- Cambridge English Level 1 Certificate in ESOL International (Business Vantage) №0051501536
- Certificate of Attendance of the training course in frame of DAAD project № 57649162 “Support digitization of Ukrainian agricultural universities (2)”, 2 credits (60 hours), 2023.