- IV Учнівський зліт «Лідери Миколаївщини»
- Виховна робота
- Військова підготовка
- Вчена рада
- Головна
- Графік освітнього процесу
- Гурток «Студентський туристичний клуб (Ніка)»
- День відкритих дверей
- Дорадча діяльність
- Доступ до публічної інформації
- З питань запобігання та виявлення корупції у МНАУ та Технолого-економічному коледжі
- Загальний конкурсний відбір проєктів наукових досліджень і розробок (МОН України)
- Інженерно-енергетичний факультет
- Кафедра агроінженерії
- Кафедра вищої та прикладної математики
- Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки
- Кафедра загальнотехнічних дисциплін
- Кафедра методики професійного навчання
- Кафедра тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу
- Освітньо-професійна програма «Агроінженерія» початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти
- Інструктажі з безпеки життєдіяльності
- Інформація для батьків
- Кваліфікаційний центр
- Конкурс “Мрію про MNAU!”
- Конкурсний відбір проєктів наукових досліджень і розробок (МОН України)
- Конкурсний відбір проєктів наукових досліджень і розробок молодих вчених (МОН України)
- Контакти
- Мапа сайту
- Навчальний відділ
- Наукова робота
- Наукові видання Миколаївського НАУ
- Науково-методична рада
- Обліково-фінансовий факультет
- Акредитація ОПП «Облік і оподаткування» початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти
- Кафедра економічної теорії і суспільних наук
- Кафедра інформаційних систем і технологій
- Кафедра обліку і оподаткування
- Кафедра українознавства
- Кафедра фінансів, банківської справи та страхування
- Освітньо-професійна програма «Фінанси, банківська справа та страхування» другого (магістерського) рівня вищої освіти
- Освітньо-професійна програма «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
- Оздоровлення в апібудиночках
- Олімпіади та конкурси
- Оплата за навчання
- Організація навчального процесу
- Освітній процес на період карантину 2020. Умови, правила, рекомендації
- Освітньо-професійна програма «Облік і оподаткування» Молодший бакалавр
- Подання новини для публікації
- Події
- Політика конфіденційності
- Популяризація природничих наук та математики
- Посилання
- Практична підготовка студентів
- Пріоритети розвитку Університету
- Про університет
- Профі-старт факультету менеджменту
- Рада ректорів
- Рекомендації МОЗ України
- Ректорат
- Розклад занять
- Сертифікат якості
- Скринька довіри
- Спеціалізовані вчені ради
- Статус та символіка
- Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва: глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату
- Стратегія розвитку
- Структура університету
- Студентське життя
- Ступенева система підготовки фахівців
- Телефонний довідник
- Факультет агротехнологій
- Акредитація
- Кафедра виноградарства та плодоовочівництва
- Кафедра ґрунтознавства та агрохімії
- Кафедра землеробства, геодезії та землеустрою
- Кафедра рослинництва та садово-паркового господарства
- Освітньо-професійна програма “Геодезія та землеустрій” другого (магістерського) рівня вищої освіти
- Освітньо-професійна програма «Агрономія» початково рівня (короткий цикл) вищої освіти
- Факультет культури і виховання
- Факультет менеджменту
- Кафедра готельно-ресторанної справи та організації бізнесу
- Кафедра економіки підприємств
- Кафедра економічної кібернетики і математичного моделювання
- Кафедра менеджменту та маркетингу
- Кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки
- Освітні програми спеціальності 073 «Менеджмент»
- Освітні програми спеціальності 122 “Комп’ютерні науки”
- Освітні програми спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
- Освітні програми спеціальності 242 «Туризм
- Факультет перепідготовки і підвищення кваліфікації
- Факультет ТВППТСБ
- Акредитація
- Анкетування учасників освітнього процесу та стейкхолдерів
- Гуднікова Тетяна Вікторівна
- Кафедра біотехнології та біоінженерії (базова і випускова кафедра за ОС 162 – “Біотехнології та біоніженерія”)
- Кафедра ветеринарної медицини та гігієни (базова і випускова кафедра за ОС 212 – “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза”)
- Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій (базова і випускова кафедра за ОС 181 – “Харчові технології”, ОС 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»)
- Кафедра технології виробництва продукції тваринництва (базова і випускова кафедра за ОС 204 – “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”)
- Люта Ірина Миколаївна
- Науково-дослідна робота на факультеті
- Науково-методична комісія факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології
- Освітні програми та їх компоненти, навчальні плани
- Перелік навчальних дисциплін та обсяг у кредитах ECTS варіативної частини навчального плану з підготовки здобувачів вищої освіти
- Проєкти освітніх програм
- Стандарти вищої освіти
- Студентське самоврядування факультету ТВППТСБ