Освітні програми та їх компоненти
Рішення вченої ради університету щодо розгляду освітніх програм на 2024-2025 н.р.
Рішення вченої ради факультету щодо розгляду освітніх програм на 2024-2025 н.р.
Рішення деканату студентського самоврядування факультету що розгляду освітніх програм на 2024-2025 н.р.
Рішення науково-методичної ради університету щодо розгляду освітніх програм на 2024-2025 н.р.
Рішення науково-методичної комісії факультету щодо розгляду освітніх програм на 2024-2025 н.р.
ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Гарант СВО “Молодший бакалавр” – Каратєєва Олена Іванівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Гарант СВО “Бакалавр” – Юлевич Олена Іванівна, кандидат технічних наук, доцент
Гарант СВО “Магістр” – Крамаренко Сергій Сергійович, доктор біологічних наук, професор
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Біотехнології та біоінженерія” початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Біотехнології та біоінженерія” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Біотехнології та біоінженерія” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів вищої освіти початкового (малодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія галузі знань 16 Хімічна та біоінженерія кваліфікації: «Молодший бакалавр з біотехнологій та біоінженерії»
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія галузі знань 16 Хімічна та біоінженерія кваліфікації: «Бакалавр з біотехнологій та біоінженерії»
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія галузі знань 16 Хімічна та біоінженерія кваліфікації: «Магістр з біотехнологій та біоінженерії»
ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Гарант СВО “Бакалавр” – Кім Наталя Ігорівна, кандидат технічних наук, доцент
Гарант СВО “Магістр” – Гиль Михайло Іванович, доктор сільськогосподарських наук, професор
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Якість, стандартизація і сертифікація” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Якість, стандартизація і сертифікація” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензії на освітнію програму підготовки здобувачів вищої освіти – бакалаврів за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» галузі знань 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації»
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти – магістрів за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» галузі знань 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації»
ОС 181 «Харчові технології»
Гарант СВО “Молодший бакалавр” – Трибрат Руслан Олександрович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Гарант СВО “Бакалавр” – Петрова Олена Іванівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Гарант СВО “Магістр” – Шевчук Наталія Петрівна, доктор філософії
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Харчові технології” початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Харчові технології” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Харчові технології” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти – молодших бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології»
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти – бакалаврів за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології»
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти – магістрів за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології»
ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Гарант СВО “Молодший бакалавр” – Калиниченко Галина Іванівна, кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Гарант СВО “Бакалавр” – Стародубець Олексій Олександрович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Гарант СВО “Магістр” – Шалімов Микола Олексійович, доктор сільськогосподарських наук, професор
Гарант СВО “Доктор філософії” – Луговий Сергій Іванович, доктор сільськогосподарських наук, доцент
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” третього (Доктор філософії) рівня вищої освіти
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів вищої освіти початкового (малодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство кваліфікації: «Молодший бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство кваліфікації: «Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
Рецензія на освітньо-професійну та освітньо-наукову програми підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістр) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство кваліфікації: «Магістр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
Рецензія на освітньо-наукову програму підготовки здобувачів вищої освіти третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство кваліфікації: «Доктор філософії»
ОС 211 «Ветеринарна медицина»
Гарант СВО “Молодший бакалавр” – Кот Стах Петрович, кандидат біологічних наук, доцент
Гарант СВО “Магістр” – Лумедзе Імінжон Халідович, кандидат ветеринарних наук, доцент
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів вищої освіти «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» галузі знань 21 «Ветеринарія» кваліфікації: «Молодший бакалавр з ветеринарної медицини»
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» галузі знань 21 «Ветеринарія» кваліфікації: «Магістр з ветеринарної медицини»
Силабуси
ОС 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
ІІІ курс | |
ОК 1 | Іноземна мова |
ОК 6 | Правознавство |
ОК 16 | Засади технічного регулювання та захисту прав споживача |
ОК 21 | Інформаційні технології та програмне забезпечення випробувальних систем |
ОК 23 | Опрацювання результатів вимірювань, випробувань та контролю |
ОК 26 | Охорона праці |
ОК 33 | Організація діяльності підрозділів метрології, стандартизації та сертифікації на підприємстві |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 43 | Виробнича (переддипломна) практика: Загально-метрологічна |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
ІІ курс | |
ОК 14. | Виробнича (переддипломна) практика: технологічна |
ОК 15. | Кваліфікаційна робота |
ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України |
ОК 2. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 3. | Фізична культура |
ОК 4. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 6. | Екологія |
ОК 7. | Вища математика |
ОК 8. | Фізика |
ОК 9. | Неорганічна та аналітична хімія |
ОК 10. | Органічна хімія з основа біохімії |
ОК 11. | Обчислювальна техніка та програмування |
ОК 12. | Вступ до фаху |
ОК 14. | Інженерна і комп’ютерна графіка |
ОК 15. | Біологія клітини |
ОК 16. | Загальна мікробіологія і вірусологія |
ОК 18. | Загальна та молекулярна генетика |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 25. | Навчальна практика: Інженерна і комп’ютерна графіка |
ОК 26. | Навчальна практика: Загальна мікробіологія і вірусологія |
ОК 27. | Навчальна практика: Процеси і апарати біотехнологічних виробництв |
ОК 28. | Навчальна практика: Контроль та керування біотехнологічними процесами |
ІІ курс | |
ОК 5. | Філософія |
ОК 14. | Фізична та колоїдна хімія |
ОК 17. | Загальна біотехнологія |
ОК 19. | Охорона праці та безпека життєдіяльності |
ОК 20. | Процеси і апарати біотехнологічних виробництв |
ОК 21. | Електротехніка та основи електроніки |
ОК 22. | Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв |
ОК 23. | Промислова біотехнологія |
ОК 24. | Сільськогосподарська біотехнологія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 29. | Виробнича (технологічна) практика: Біотехнологічні виробництва |
ОК 30. | Атестаційний іспит |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова (за фахом) |
ОК 2. | Охорона праці в галузі |
ОК 3. | Основи інтелектуальної власності |
ОК 5. | Математичне моделювання технічних і технологічних процесів |
ОК 7. | Методологія та організація наукових досліджень |
ОК 8. | Молекулярна біотехнологія |
ОК 9. | Молекулярна філогенетика та біоінформатика |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 11. | Навчальна практика: Організація наукових досліджень |
ОК 12. | Навчальна практика: Молекулярна біотехнологія |
ІІ курс | |
ОК 4. | Менеджмент та маркетинг у біотехнології |
ОК 6. | Зовнішньоекономічна діяльність підприємств |
ОК 10. | Культивування клітинних культур |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 13. | Виробнича практика |
ОК 14. | Кваліфікаційна робота |
ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова |
ОК 2. | Історія України |
ОК 4. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 5. | Філософія |
ОК 10. | Безпека життєдіяльності |
ОК 11. | Інженерна та комп’ютерна графіка |
ОК 12. | Вища математика |
ОК 13. | Фізика |
ОК 14. | Обчислювальна техніка та програмування |
ОК 15. | Хімія |
ОК 17. | Метрологія |
ОК 19. | Методи та засоби вимірювань, випробувань і контролю |
ОК 22. | Стандартизація продукції |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова (за фахом) |
ОК 2. | Цивільний захист |
ОК 3. | Основи інтелектуальної власності |
ОК 4. | Психологія управління (основи професійної психології) |
ОК 5. | Лабораторна діагностика якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походження |
ОК 6. | Стандартизація продукції та сертифікація продукції та послуг |
ОК 7. | Соціальна та екологічна безпека діяльності |
ОК 8. | Метрологічні засоби промислових виробництв |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 9. | Навчальна практика: метрологічні засоби промислових виробництв |
ОК 10. | Навчальна практика: лабораторна діагностика якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походження |
ОК 11. | Навчальна практика: стандартизація і сертифікація продукції й послуг та системи управління якістю |
ІІ курс | |
ОК 14. | Виробнича (переддипломна) практика: технологічна |
ОК 15. | Кваліфікаційна робота |
ОС 181 «Харчові технології»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України |
ОК 3. | Філософія |
ОК 4. | Іноземна мова |
ОК 6. | Фізичне виховання |
ОК 7. | Вища математика |
ОК 8. | Фізика |
ОК 9. | Загальна та неорганічна хімія |
ОК 10. | Органічна хімія |
ОК 11. | Аналітична хімія |
ОК 12. | Фізична і колоїдна хімія |
ОК 14. | Інформатика та інформаційні технології |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 22. | Навчальна практика: Ознайомча |
ОК 23. | Навчальна практика: Загальноінженерна |
ОК 24. | Навчальна практика: Технологічна |
ІІ курс | |
ОК 2. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 5. | Політологія |
ОК 6. | Фізичне виховання |
ОК 8. | Фізика |
ОК 11. | Аналітична хімія |
ОК 13. | Біохімія |
ОК 15. | Технічна мікробіологія |
ОК 16. | Теплотехніка |
ОК 17. | Процеси і апарати харчових виробництв |
ОК 18. | Технологічне обладнання галузі |
ОК 19. | Харчова хімія |
ОК 20. | Проектування підприємств харчової промисловості |
ОК 21. | Загальні технології харчової промисловості |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 25. | Виробнича практика |
ОК 26. | Атестаційний іспит |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Ділова іноземна мова (за фахом) |
ОК 2. | Інтелектуальна власність |
ОК 3. | Методологія наукової творчості |
ОК 4. | Управління якістю та безпечністю продукції на підприємствах харчової промисловості |
ОК 5. | Інноваційні технології галузі |
ОК 6. | Технології продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості |
ОК 7. | Біологічні-активні речовини в харчових технологіях |
ОК 8. | Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проєктами |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 10. | Виробнича практика |
ІІ курс | |
ОК 9. | Науково-дослідницький практикум |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 11. | Кваліфікаційна робота |
ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія та етнокультура України |
ОК 2. | Українська мова (за проф.спрямуванням) |
ОК 3. | Іноземна мова (за проф.спрямуванням) |
ОК 4. | Філософія (етика, логіка) |
ОК 5. | Вища математика |
ОК 6. | Біофізика |
ОК 7. | Неорганічна та аналітична хімія |
ОК 8. | Органічна хімія |
ОК 10. | Морфологія тварин |
ОК 11. | Фізіологія тварин |
ОК 12. | Генетика з біометрією |
ОК 14. | Основи фахової діяльності |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 21. | Навчальна практика: Технологія виробництва рослинних кормів |
ОК 22. | Навчальна практика: Технологія виробництва молока і яловичини |
ОК 23. | Навчальна практика: Технологія виробництва продукції птахівництва |
ОК 24. | Навчальна практика: Технологія виробництва свинини та продукції вівчарства й козівництва |
ІІ курс | |
ОК 4. | Філософія (філософія, релігієзнавство) |
ОК 9. | Біохімічна, фізична та колоїдна хімія |
ОК 11. | Фізіологія тварин |
ОК 12. | Генетика з біометрією |
ОК 13. | Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва |
ОК 15. | Технологія відтворення тварин |
ОК 16. | Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 17. | Розведення тварин |
ОК 18. | Гігієна тварин |
ОК 19. | Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві та переробній промисловості |
ОК 20. | Технологія виробництва рослинних кормів |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 25. | Навчальна практика: Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 26. | Навчальна практика: Розведення тварин |
ОК 27. | Навчальна практика: Технологія відтворення тварин |
ОК 28. | Навчальна практика: Гігієна тварин |
ОК 29. | Виробнича практика: Загально-технологічна |
ОК 30. | Атестаційний іспит |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія та етнокультура України |
ОК 2. | Українська мова (за проф.спрямуванням) |
ОК 3. | Іноземна мова (за проф.спрямуванням) |
ОК 4. | Філософія (етика, логіка) |
ОК 5. | Вища математика |
ОК 6. | Біофізика |
ОК 7. | Неорганічна та аналітична хімія |
ОК 8. | Органічна хімія |
ОК 11. | Морфологія тварин |
ОК 12. | Фізіологія тварин |
ОК 13. | Генетика з біометрією |
ОК 15. | Основи фахової діяльності |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 36. | Навчальна практика: Технологія виробництва рослинних кормів |
ОК 37. | Навчальна практика: Технологія виробництва молока і яловичини |
ОК 38. | Навчальна практика: Технологія виробництва продукції птахівництва |
ОК 39. | Навчальна практика: Технологія виробництва свинини та продукції вівчарства й козівництва |
ІІ курс | |
ОК 4. | Філософія (філософія, релігієзнавство) |
ОК 9. | Біохімічна, фізична та колоїдна хімія |
ОК 10. | Екологія в тваринництві |
ОК 12. | Фізіологія тварин |
ОК 13. | Генетика з біометрією |
ОК 14. | Нарисна геометрія та проектування і будівництво підприємств по виробництву й переробці продукції тваринництва |
ОК 16. | Технологія відтворення тварин |
ОК 18. | Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 19. | Розведення тварин |
ОК 20. | Гігієна тварин |
ОК 31. | Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві та переробній промисловості |
ОК 32. | Технологія виробництва рослинних кормів |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 39. | Навчальна практика: Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 40. | Навчальна практика: Розведення тварин |
ОК 41. | Навчальна практика: Технологія відтворення тварин |
ОК 42. | Навчальна практика: Гігієна тварин |
ІІІ курс | |
ОК 3. | Іноземна мова (за проф.спрямуванням) |
ОК 17. | Охорона праці та безпека життєдіяльності |
ОК 18. | Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 19. | Розведення тварин |
ОК 20. | Гігієна тварин |
ОК 21. | Технологія виробництва продукції птахівництва |
ОК 26. | Технологія виробництва продукції бджільництва |
ОК 28. | Економіка і бухгалтерський облік у тваринництві |
ОК 30. | Біотехнологія |
ОК 33. | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва |
ОК 34. | Технологія виробництва продукції аквакультури |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 44. | Виробнича практика: Загально-технологічна з виробництва продукції тваринництва |
ОК 45. | Виробнича практика: Загально-технологічна з переробки продукції тваринництва |
ІІІІ курс | |
ОК 3. | Іноземна мова (за проф.спрямуванням) |
ОК 22. | Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва |
ОК 23. | Конярство |
ОК 24. | Технологія виробництва молока і яловичини |
ОК 25. | Технологія виробництва продукції свинарства |
ОК 27. | Технологія переробки продукції тваринництва |
ОК 29. | Менеджмент і маркетинг у тваринництві |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 43. | Навчальна практика: Технологія переробки продукції тваринництва |
ОК 46. | Кваліфікаційна робота та Комплексний іспит зі спеціальності |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 2. | Управління трудовими ресурсами та техніка управлінської діяльності |
ОК 3. | Філософські проблеми біології |
ОК 5. | Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
ОК 6. | Програмне управління процесами в галузі |
ОК 7. | Науковий супровід досягнень у тваринництві |
ОК 8. | Моделювання технологічних процесів у тваринництві |
ОК 9. | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва |
ОК 10. | Контроль якості та безпечності продукції тваринництва |
ОК 15. | Виробництво кормів та кормових добавок |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 16. | Навчальна практика: Наукова |
ОК 17. | Виробнича (переддипломна) практика: З інноваційних технологій виробництва продукції тваринництва |
ІІ курс | |
ОК 4. | Цивільний захист |
ОК 11. | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
ОК 12. | Відходи тваринництва та їх переробка |
ОК 13. | Охорона праці в галузі |
ОК 14. | Проектування підприємств з виробництва і переробки продукції тваринництва |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 18. | Виробнича (переддипломна) практика: З інноваційних технологій переробки продукції тваринництва |
ОК 19. | Кваліфікаційна робота і Кваліфікаційний екзамен зі спеціальності |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Філософія науки |
ОК 3. | Історія розвитку зоотехнії |
ОК 4. | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
ОК 5. | Системний підхід використання методів математичного моделювання |
ОК 6. | Спеціальні інформаційні системи і технології |
ОК 7. | Організація проведення наукових досліджень |
ОК 9. | Іноземна мова за професійним спрямуванням |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ІІ курс | |
ОК 2. | Біоетика |
ОК 4. | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
ОК 8. | Педагогіка вищої школи |
ОК 9. | Іноземна мова за професійним спрямуванням |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ІІІ курс | |
ОК 10. | Педагогічна практика |
ОС 211 «Ветеринарна медицина»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України та української культури |
ОК 2. | Українська мова (за проф. спрямуванням) |
ОК 3. | Іноземна мова (за проф. спрямуванням) |
ОК 4. | Фізична культура |
ОК 5. | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
ОК 6. | Хімія |
ОК 7. | Анатомія та фізіологія тварин |
ОК 9. | Латинська мова (термінологія) |
ОК 10. | Генетика у ветеринарній медицині |
ОК 11. | Санітарна екологія |
ОК 14. | Ветеринарна імунологія |
ОК 15. | Ветеринарна вірусологія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 27. | Навчальна практика: Санітарна екологія |
ОК 28. | Навчальна практика: Ветеринарна мікробіологія з епізоотологією |
ІІ курс | |
ОК 4. | Фізична культура |
ОК 8. | Ветеринарна деонтологія |
ОК 12. | Годівля тварин |
ОК 13. | Ветеринарна мікробіологія з епізоотологією |
ОК 16. | Ветеринарна санітарія т гігієна тварин |
ОК 17. | Ветеринарна хірургія |
ОК 18. | Безпечність та якість харчових продуктів |
ОК 19. | Гігієна харчових продуктів |
ОК 20. | Внутрішні незаразні хвороби |
ОК 21. | Паразитологія та інвазійні хвороби |
ОК 22. | Акушерство, гінекологія і штучне осіменіння |
ОК 23. | Патологічна фізіологія та патологічна анатомія |
ОК 24. | Ветеринарно-санітарна експертиза з основами переробки продуктів тваринництва |
ОК 25. | Організація ветеринарної справи |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 29. | Навчальна практика: Безпечність та якість харчових продуктів |
ОК 30. | Навчальна практика: Гігієна харчових продуктів |
ОК 31. | Виробнича (переддипломна) практика |
ОК 32. | Атестаційний іспит: Єдиний державний кваліфікаційний іспит |
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України |
ОК 2. | Історія української культури |
ОК 5. | Іноземна мова |
ОК 6. | Біофізика |
ОК 7. | Біонеорганічна хімія |
ОК 8. | Органічна хімія |
ОК 9. | Анатомія тварин |
ОК 10. | Цитологія, гістологія, ембріологія |
ОК 13. | Латинська мова (термінологія) |
ОК 14. | Зоологія |
ОК 15. | Генетика у ветеринарній медицині |
ОК 18. | Інформаційні технології у ветеринарній медицині |
ОК 21. | Безпека життєдіяльності фахівця з основами охорони праці |
ОК 44. | Навчальна практика: Навчально-ознайомча |
ОС 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Код н/д | Компоненти освітньої програми |
І курс | |
ОК 1 | Історія України |
ОК 2 | Історія української культури |
ОК 4 | Філософія |
ОК 5 | Іноземна мова (за проф. спрямуванням) |
ОК 6 | Фізична культура |
ОК 7 | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
ОК 8 | Хімія |
ОК 9 | Біофізика |
ОК 10 | Анатомія тварин |
ОК 11 | Цитологія, гістологія, ембріологія |
ОК 14 | Ветеринарна деонтологія |
ОК 15 | Латинська мова (термінологія) |
ОК 16 | Генетика у ветеринарній медицині та основи розведення тварин |
ОК 17 | Санітарна екологія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 27 | Навчальна практика: Санітарна екологія |
ОК 28 | Навчальна практика: Ветеринарна мікробіологія |
ОК 29 | Навчальна практика: Гігієна харчових продуктів |
II курс | |
ОК 3 | Українська мова (за проф. спрямуванням) |
ОК 5 | Іноземна мова (за проф. спрямуванням) |
ОК 6 | Фізична культура |
ОК 10 | Анатомія тварин |
ОК 11 | Цитологія, гістологія, ембріологія |
ОК 12 | Біохімія тварин з основами фізичної та колоїдної хімії |
ОК 13 | Фізіологія тварин |
ОК 18 | Екотрофологія |
ОК 19 | Ветеринарна мікробіологія |
ОК 20 | Ветеринарна імунологія |
ОК 21 | Ветеринарна вірусологія |
ОК 22 | Гігієна тварин |
ОК 23 | Ветеринарна санітарія |
ОК 24 | Ветеринарна радіологія |
ОК 25 | Безпечність та якість харчових продуктів |
ОК 26 | Гігієна харчових продуктів |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 30 | Навчальна практика: Безпечність та якість харчових продуктів |
ОК 31 | Виробнича (переддипломна) практика: Спеціальна з ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи |
ОК 32 | Атестаційний іспит |
Проєкти освітніх програм
ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»
(Дата оприлюднення – 5 січня 2024 року.)
karateevaoi@mnau.edu.ua
oiyulevich@mnau.edu.ua
sskramarenko@mnau.edu.ua
vstabnikov1@gmail.com
ОГОЛОШЕННЯ!: 6 лютого 2024 року в ауд. 202 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Біотехнології та біоінженерії” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти початкового, першого, другого та третього рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Біотехнології та біоінженерія” СВО “Молодший бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Біотехнології та біоінженерія” СВО “Бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Біотехнології та біоінженерія” СВО “Магістр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Біотехнології та біоінженерія” СВО “Доктор філософії”
ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
(Дата оприлюднення – 5 січня 2024 року.)
kim_ni@mnau.edu.ua
gill@mnau.edu.ua
ОГОЛОШЕННЯ!: 7 лютого 2024 року в ауд. 212 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Переробки продукції тваринництва та харчових технологій” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти першого та другого рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Якість, стандартизація і сертифікація» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Якість, стандартизація і сертифікація» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”, «Якість, стандартизація і сертифікація» СВО “Бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка”, «Якість, стандартизація і сертифікація» СВО “Магістр”
ОС 181 «Харчові технології»
(Дата оприлюднення – 5 січня 2024 року.)
tribrat@mnau.edu.ua
oipetrova@mnau.edu.ua
shevchuk@mnau.edu.ua
ОГОЛОШЕННЯ!: 7 лютого 2024 року в ауд. 212 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Переробки продукції тваринництва та харчових технологій” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти початкового, першого та другого рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Харчові технології” СВО “Молодший бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Харчові технології” СВО “Бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Харчові технології” СВО “Магістр”
ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
(дата оприлюднення 5 січня 2024 року.)
GADanilchuk@mnau.edu.ua
gishunya@ukr.net
shalimovmo@mnau.edu.ua
lugovuj@mnau.edu.ua
ОГОЛОШЕННЯ!: 6 лютого 2024 року в ауд. 219 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Технології виробництва продукції тваринництва” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти початкового, першого, другого та третього рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” третього (Доктор філософії) рівня вищої освіти
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Технологія ВППТ” СВО “Молодший бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Технологія ВППТ” СВО “Бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Технологія ВППТ” СВО “Магістр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Технологія ВППТ” СВО “Доктор філософії”
ОС 211 «Ветеринарна медицина»
(дата оприлюднення 5 січня 2024 року.)
staxkot@gmail.com
iminhalidovich@gmail.com
ОГОЛОШЕННЯ!: 6 лютого 2024 року в ауд. 216 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Ветеринарної медицина та гігієни” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти початкового та другого рівнів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Ветеринарна гігієна, СіЕ” СВО “Молодший бакалавр”
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Ветеринарна гігієна, СіЕ” СВО “Магістр”
Навчальні плани
ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія» СВО Молодший бакалавр (ОПП) на 2023-2024
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія» СВО Бакалавр (ОПП) на 2023-2024
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія» СВО Магістр (ОПП) на 2023-2024
ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» СВО Бакалавр (ОПП) на 2023-2024
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» СВО Магістр (ОПП) на 2023-2024
ОС 181 «Харчові технології»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 181 «Харчові технології» СВО Молодший бакалавр (ОПП) на 2023-2024
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 181 «Харчові технології» СВО Бакалавр (ОПП) на 2023-2024
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 181 «Харчові технології» СВО Магістр (ОПП) на 2023-2024
ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» СВО Молодший бакалавр (ОПП) на 2023-2024
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» СВО Бакалавр (ОПП) на 2023-2024
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОПП) СВО Магістр на 2023-2024
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» СВО Доктор філософії (ОНП) на 2023-2024
ОС 211 «Ветеринарна медицина»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти дфн ОС 211 «Ветеринарна медицина» СВО Молодший бакалавр (ОПП) на 2023-2024
Навчальний план для здобувачів вищої освіти дфн ОС 211 «Ветеринарна медицина» СВО Магістр (ОПП) на 2023-2024