Освітні програми та їх компоненти
Рішення вченої ради університету щодо розгляду освітніх програм на 2025-2026 н.р.
Рішення вченої ради факультету щодо розгляду освітніх програм на 2025-2026 н.р.
Рішення деканату студентського самоврядування факультету що розгляду освітніх програм на 2025-2026 н.р.
Рішення науково-методичної ради університету щодо розгляду освітніх програм на 2025-2026 н.р.
Рішення науково-методичної комісії факультету щодо розгляду освітніх програм на 2025-2026 н.р.
ОС G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Гарант СВО “Бакалавр” – Кім Наталя Ігорівна, кандидатка технічних наук, доцентка
Гарант СВО “Магістр” – Доценко Наталя Андріївна, кандидатка технічних наук, докторка педагогічних наук, професорка
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Якість, стандартизація і сертифікація” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Якість, стандартизація і сертифікація” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю G6 «Інформаційно-вимірювальні технології» галузі знань G «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації»
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G6 «Інформаційно-вимірювальні технології» галузі знань G «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації»
ОС G13 «Харчові технології»
Гарант СВО “Бакалавр” – Петрова Олена Іванівна, кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка
Гарант СВО “Магістр” – Шевчук Наталія Петрівна, докторка філософії, доцентка
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Харчові технології” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Харчові технології” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» галузі знань G «Виробництво та технології»
Рецензії на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» галузі знань G «Виробництво та технології»
ОС G21 «Біотехнології та біоінженерія»
Гарант СВО “Бакалавр” – Крамаренко Олександр Сергійович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Гарант СВО “Магістр” – Каратєєва Олена Іванівна, кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка
Гарант СВО “Доктор філософії” – Гиль Михайло Іванович, доктор сільськогосподарських наук, професор
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Біотехнології та біоінженерія” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Біотехнології та біоінженерія” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти “Біотехнології та біоінженерія” третього (доктор філософії) рівня вищої освіти
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю G21 «Біотехнології та біоінженерія» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво»
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G21 «Біотехнології та біоінженерія» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво»
Рецензія на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю G21 «Біотехнології та біоінженерія» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво»
ОС Н2 «Тваринництво»
Гарант СВО “Бакалавр” – Калиниченко Галина Іванівна, кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка
Гарант СВО “Магістр” – Луговий Сергій Іванович, доктор сільськогосподарських наук, професор
Гарант СВО “Доктор філософії” – Підпала Тетяна Василівна, докторка сільськогосподарських наук, професорка
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” третього (Доктор філософії) рівня вищої освіти
Рецензія на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалавр) рівня вищої освіти за спеціальністю Н2 «Тваринництво» галузі знань Н «Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина»
Рецензія на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістр) рівня вищої освіти за спеціальністю Н2 «Тваринництво» галузі знань Н «Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина»
Рецензія на освітню програму підготовки здобувачів вищої освіти третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю Н2 «Тваринництво» галузі знань Н «Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина»
ОС Н6 «Ветеринарна медицина»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю Н6 «Ветеринарна медицина» галузі знань Н «Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина»
ОС 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” другого (магістерського) рівня вищої освіти
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» галузі знань 21 «Ветеринарна медициа»
Робочі програми обов'язкових освітніх компонент (навчальних дисциплін, практик, кваліфікаційної роботи)
ОС G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова |
ОК 2. | Історія України |
ОК 4. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 5. | Філософія |
ОК 10. | Безпека життєдіяльності |
ОК 11. | Інженерна та комп’ютерна графіка |
ОК 12. | Вища математика |
ОК 13. | Фізика |
ОК 14. | Обчислювальна техніка та програмування |
ОК 15. | Хімія |
ОК 17. | Метрологія |
ОК 19. | Методи та засоби вимірювань, випробувань і контролю |
ОК 22. | Стандартизація продукції |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
од н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова (за фахом) |
ОК 2. | Цивільний захист |
ОК 3. | Основи інтелектуальної власності |
ОК 4. | Психологія управління (основи професійної психології) |
ОК 5. | Лабораторна діагностика якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походження |
ОК 6. | Стандартизація продукції та сертифікація продукції та послуг |
ОК 7. | Соціальна та екологічна безпека діяльності |
ОК 8. | Метрологічні засоби промислових виробництв |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 9. | Навчальна практика: метрологічні засоби промислових виробництв |
ОК 10. | Навчальна практика: лабораторна діагностика якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походження |
ОК 11. | Навчальна практика: стандартизація і сертифікація продукції й послуг та системи управління якістю |
ІІ курс | |
ОК 12. | Виробнича (переддипломна) практика: технологічна |
ОК 13. | Кваліфікаційна робота |
ОС G13 «Харчові технології»
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України |
ОК 3. | Філософія |
ОК 4. | Іноземна мова |
ОК 6. | Фізичне виховання |
ОК 7. | Вища математика |
ОК 8. | Фізика |
ОК 9. | Інженерна та комп’ютерна графіка |
ОК 10. | Загальна та органічна хімія |
ОК 11. | Аналітична хімія |
ОК 15. | Інформатика та інформаційні технології |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 38. | Навчальна практика: Ознайомча |
ОК 39. | Навчальна практика: Загальноінженерна |
ІІ курс | |
ОК 2. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 5. | Політологія |
ОК 6. | Фізичне виховання |
ОК 8. | Фізика |
ОК 11. | Аналітична хімія |
ОК 12. | Фізична і колоїдна хімія |
ОК 13. | Біохімія |
ОК 16. | Технічна мікробіологія |
ОК 18. | Процеси і апарати харчових виробництв |
ОК 28. | Технологічне обладнання галузі |
ОК 30. | Харчова хімія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 40. | Навчальна практика: Технологічна |
ІІІ курс | |
ОК 6. | Фізичне виховання |
ОК 18. | Процеси і апарати харчових виробництв |
ОК 19. | Технологія цукрового виробництва |
ОК 20. | Технологія зберігання і переробки зерна |
ОК 21. | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів |
ОК 22. | Технологія молока та молочних продуктів |
ОК 23. | Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби |
ОК 24. | Технологія бродильних виробництв |
ОК 25. | Технологія жирів та жирозамінників |
ОК 26. | Технологія консервування плодів та овочів |
ОК 28. | Технологічне обладнання галузі |
ОК 31. | Технологія виробництва кулінарної продукції |
ОК 34. | Менеджмент і маркетинг харчових продуктів |
ОК 36. | Проєктування підприємств харчової промислововсті |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 41. | Виробнича практика: Виробнича |
ІV курс | |
ОК 6. | Фізичне виховання |
ОК 14. | Екологія |
ОК 17. | Експертиза і контроль якості харчових продуктів |
ОК 27. | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
ОК 29. | Технологія оздоровчих харчових продуктів |
ОК 31. | Технологія виробництва кулінарної продукції |
ОК 32. | Автоматизація виробничих процесів |
ОК 33. | Науково-дослідна робота студентів |
ОК 36. | Основи охорони праці |
ОК 37. | Економіка підприємств харчової промисловості |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 42. | Виробнича практика: Переддипломна |
ОК 43. | Кваліфікаційна робота |
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Ділова іноземна мова (за фахом) |
ОК 2. | Інтелектуальна власність |
ОК 3. | Методологія наукової творчості |
ОК 4. | Управління якістю та безпечністю продукції на підприємствах харчової промисловості |
ОК 5. | Інноваційні технології галузі |
ОК 6. | Технології продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості |
ОК 7. | Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
ОК 8. | Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проєктами |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 10. | Виробнича практика |
ІІ курс | |
ОК 9. | Науково-дослідницький практикум |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 11. | Кваліфікаційна робота |
ОС G21 «Біотехнології та біоінженерія»
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України |
ОК 2. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 3. | Фізична культура |
ОК 4. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 7. | Екологія |
ОК 8. | Вища математика |
ОК 9. | Фізика |
ОК 10. | Загальна та неорганічна хімія |
ОК 11. | Органічна хімія |
ОК 12. | Обчислювальна техніка та програмування |
ОК 13. | Вступ до фаху |
ОК 16. | Інженерна і комп’ютерна графіка |
ОК 17. | Біологія клітини |
ОК 19. | Загальна мікробіологія і вірусологія |
ОК 21. | Загальна та молекулярна генетика |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 33. | Навчальна практика: Інженерна і комп’ютерна графіка |
ОК 34. | Навчальна практика: Загальна мікробіологія і вірусологія |
ІІ курс | |
ОК 5. | Філософія |
ОК 14. | Аналітична хімія |
ОК 15. | Фізична та колоїдна хімія |
ОК 18. | Біохімія |
ОК 20. | Загальна біотехнологія |
ОК 21. | Загальна та молекулярна генетика |
ОК 23. | Процеси і апарати біотехнологічних виробництв |
ОК 26. | Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 34. | Навчальна практика: Екологія |
ОК 35. | Навчальна практика: Процеси і апарати біотехнологічних виробництв |
ОК 36. | Навчальна практика: Контроль та керування біотехнологічними процесами |
ОК 37. | Навчальна практика: Загальна біотехнологія |
ІІІ курс | |
ОК 6. | Економічна теорія |
ОК 22. | Охорона праці та безпека життєдіяльності |
ОК 24. | Електротехніка та основи електроніки |
ОК 29. | Промислова біотехнологія |
ОК 30. | Біоінженерія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 38. | Виробнича (технологічна) практика: Промислова біотехнологія |
ІV курс | |
ОК 25. | Автоматизація та управління біотехнологічним виробництвом |
ОК 27. | Сільськогосподарська біотехнологія |
ОК 28. | Економіка та організація біотехнологічної промисловості |
ОК 30. | Біоінженерія |
ОК 31. | Методи біотехнологічних досліджень |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 39. | Переддипломна (технологічна) практика: Проєктування біотехнологічних виробництв |
ОК 40. | Кваліфікаційна робота |
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова (за фахом) |
ОК 2. | Охорона праці в галузі |
ОК 3. | Основи інтелектуальної власності |
ОК 5. | Математичне моделювання технічних і технологічних процесів |
ОК 7. | Інженерне забезпечення біотехнологій |
ОК 8. | Методологія та організація наукових досліджень |
ОК 9. | Молекулярна біотехнологія |
ОК10. | Молекулярна філогенетика та біоінформатика |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 12. | Навчальна практика: Наукова |
ОК 13. | Навчальна практика: Молекулярна біотехнологія |
ІІ курс | |
ОК 4. | Менеджмент та маркетинг у біотехнології |
ОК 6. | Зовнішньоекономічна діяльність підприємств |
ОК 10. | Культивування клітинних культур |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 13. | Переддипломна (переддипломна) практика: Виробнича |
ОК 14. | Кваліфікаційна робота |
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Філософія і методологія науки |
ОК 2. | Фізико-хімічні та біофізичні методи ідентифікації біоорганіки |
ОК 3. | Молекулярна біотехнологія та біоінженерія |
ОК 6. | Методи аналізу геному |
ОК 7. | Аналітичні та чисельні методи досліджень |
ОК 8. | Біоінформатика та інформаційні технології в біотехнологіях |
ОК 9. | Планування і організація проведення наукових досліджень |
ОК 12. | Іноземна мова за професійним спрямуванням |
ОС H2 «Тваринництво»
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія та етнокультура України |
ОК 2. | Українська мова (за проф.спрямуванням) |
ОК 3. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 4. | Філософія (етика, логіка) |
ОК 5. | Вища математика |
ОК 6. | Фізика |
ОК 7. | Неорганічна та аналітична хімія |
ОК 8. | Органічна хімія |
ОК 11. | Морфологія тварин |
ОК 12. | Фізіологія тварин |
ОК 13. | Генетика з біометрією |
ОК 15. | Основи фахової діяльності |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 36. | Навчальна практика: Технологія виробництва рослинних кормів |
ОК 37. | Навчальна практика: Технологія виробництва молока і яловичини |
ОК 38. | Навчальна практика: Технологія виробництва продукції птахівництва |
ОК 39. | Навчальна практика: Технологія виробництва свинини та продукції вівчарства й козівництва |
ІІ курс | |
ОК 4. | Філософія (філософія, релігієзнавство) |
ОК 9. | Біохімічна, фізична та колоїдна хімія |
ОК 10. | Екологія в тваринництві |
ОК 12. | Фізіологія тварин |
ОК 13. | Генетика з біометрією |
ОК 14. | Інженерна графіка та проєктування підприємств у тваринництві та
переробній промисловості |
ОК 16. | Технологія відтворення тварин |
ОК 18. | Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 19. | Розведення тварин |
ОК 20. | Гігієна тварин |
ОК 31. | Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві та переробній
промисловості |
ОК 32. | Технологія виробництва рослинних кормів |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 40. | Навчальна практика: Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 41. | Навчальна практика: Розведення тварин |
ОК 42. | Навчальна практика: Технологія відтворення тварин |
ОК 43. | Навчальна практика: Гігієна тварин |
ІІІ курс | |
ОК 17. | Охорона праці та безпека життєдіяльності |
ОК 18. | Годівля тварин і технологія кормів |
ОК 19. | Розведення тварин |
ОК 20. | Гігієна тварин |
ОК 21. | Технологія виробництва продукції птахівництва |
ОК 26. | Технологія виробництва продукції бджільництва |
ОК 28. | Економіка і бухгалтерський облік у тваринництві |
ОК 30. | Біотехнологія |
ОК 33. | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва |
ОК 34. | Технологія виробництва продукції аквакультури |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 45. | Виробнича практика: Загально-технологічна з виробництва продукції
тваринництва |
ОК 46. | Виробнича практика: Загально-технологічна з переробки продукції
тваринництва |
ІV курс | |
ОК 22. | Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва |
ОК 23. | Конярство |
ОК 24. | Технологія виробництва молока і яловичини |
ОК 25. | Технологія виробництва продукції свинарства |
ОК 27. | Технологія переробки продукції тваринництва |
ОК 29. | Менеджмент і маркетинг у тваринництві |
ОК 35. | Стандартизація продукції тваринництва |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 44. | Навчальна практика: Технологія переробки продукції тваринництва |
ОК 47. | Кваліфікаційна робота та Комплексний іспит зі спеціальності |
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 2. | Управління трудовими ресурсами та техніка управлінської діяльності |
ОК 3. | Філософські проблеми біології |
ОК 5. | Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
ОК 6. | Програмне управління процесами в галузі |
ОК 7. | Науковий супровід досягнень у тваринництві |
ОК 8. | Моделювання технологічних процесів у тваринництві |
ОК 9. | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва |
ОК 10. | Контроль якості та безпечності продукції тваринництва |
ОК 15. | Виробництво кормів та кормових добавок |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 16. | Навчальна практика: Наукова |
ОК 17. | Виробнича (переддипломна) практика: З інноваційних технологій виробництва продукції тваринництва |
ІІ курс | |
ОК 4. | Цивільний захист |
ОК 11. | Інноваційні технології переробки продукції тваринництва |
ОК 12. | Відходи тваринництва та їх переробка |
ОК 13. | Охорона праці в галузі |
ОК 14. | Проєктування підприємств з виробництва і переробки продукції тваринництва |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 18. | Виробнича (переддипломна) практика: З інноваційних технологій переробки продукції тваринництва |
ОК 19. | Кваліфікаційна робота і Кваліфікаційний екзамен зі спеціальності |
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Філософія науки |
ОК 3. | Історія розвитку зоотехнії |
ОК 4. | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
ОК 5. | Системний підхід використання методів математичного моделювання |
ОК 6. | Спеціальні інформаційні системи і технології |
ОК 7. | Організація проведення наукових досліджень |
ОК 9. | Іноземна мова за професійним спрямуванням |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ІІ курс | |
ОК 2. | Біоетика |
ОК 4. | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
ОК 8. | Педагогіка вищої школи |
ОК 9. | Іноземна мова за професійним спрямуванням |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ІІІ курс | |
ОК 10. | Педагогічна практика |
ОС H6 «Ветеринарна медицина»
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України |
ОК 2. | Історія української культури |
ОК 5. | Іноземна мова |
ОК 6. | Біофізика |
ОК 7. | Біонеорганічна хімія |
ОК 8. | Органічна хімія |
ОК 9. | Анатомія тварин |
ОК 10. | Цитологія, гістологія, ембріологія |
ОК 13. | Латинська мова (термінологія) |
ОК 14. | Зоологія |
ОК 15. | Генетика у ветеринарній медицині |
ОК 18. | Інформаційні технології у ветеринарній медицині |
ОК 21. | Безпека життєдіяльності фахівця з основами охорони праці |
ОК 44. | Навчальна практика: Навчально-ознайомча |
ІІ курс | |
ОК 3. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 9. | Анатомія тварин |
ОК 10. | Цитологія, гістологія, ембріологія |
ОК 11. | Біохімія тварин |
ОК 12. | Фізіологія тварин |
ОК 16. | Ветеринарна радіологія |
ОК 17. | Годівля тварин |
ОК 19. | Ветеринарна мікробіологія |
ОК 22. | Ветеринарна вірусологія |
ОК 23. | Ветеринарна імунологія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 45. | Навчальна практика: Ветеринарна мікробіологія |
ОК 46. | Навчальна практика: Ветеринарна вірусологія |
ІІІ курс | |
ОК 4. | Філософія |
ОК 20. | Гігієна тварин |
ОК 25. | Патологічна фізіологія тварин |
ОК 26. | Клінічна діагностика хвороб тварин |
ОК 27. | Ветеринарна фармакологія |
ОК 28. | Оперативна хірургія з основами топографічної анатомії та анестезіології |
ОК 34. | Ветеринарна токсикологія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 47. | Навчальна практика: Клінічна діагностика хвороб тварин |
ОК 48. | Навчальна практика: Оперативна хірургія з основами топографічної анатомії та анестезіології |
ОК 49. | Навчальна практика: Гігієна тварин |
ОС 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»
Код н/д | Компонент освітньої програми |
І курс | |
ОК 1. | Історія України |
ОК 2. | Історія української культури |
ОК 4. | Філософія |
ОК 5. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 6. | Фізична культура |
ОК 7. | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
ОК 10. | Хімія |
ОК 11. | Біофізика |
ОК 12. | Анатомія тварин |
ОК 13. | Цитологія, гістологія, ембріологія |
ОК 17. | Ветеринарна деонтологія |
ОК 18. | Латинська мова (термінологія) |
ОК 19. | Генетика у ветеринарній медицині та основи розведення тварин |
ОК 20. | Санітарна екологія |
ОК 43. | Навчальна практика: Санітарна екологія |
ІІ курс | |
ОК 3. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 5. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 6. | Фізична культура |
ОК 12. | Анатомія тварин |
ОК 13. | Цитологія, гістологія, ембріологія |
ОК 14. | Біохімія тварин з основами фізичної та колоїдної хімії |
ОК 15. | Фізіологія тварин |
ОК 21. | Екотрофологія |
ОК 22. | Ветеринарна мікробіологія |
ОК 23. | Годівля тварин |
ОК 24. | Ветеринарна імунологія |
ОК 25. | Ветеринарна вірусологія |
ОК 34. | Ветеринарна радіологія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 44. | Навчальна практика: Ветеринарна мікробіологія |
ОК 45. | Навчальна практика: Годівля тварин |
ІІІ курс | |
ОК 3. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 5. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
ОК 26. | Гігієна тварин |
ОК 27. | Ветеринарна санітарія |
ОК 28. | Патофізіологія тварин |
ОК 29. | Етологія тварин |
ОК 30. | Клінічна діагностика хвороб тварин |
ОК 31. | Ветеринарна фармакологія |
ОК 35. | Безпечність та якість харчових продуктів |
ОК 38. | Ветеринарна хірургія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 46. | Навчальна практика: Ветеринарна хірургія |
ОК 47. | Навчальна практика: Гігієна тварин |
ОК 48. | Навчальна практика: Безпечність та якість харчових продуктів |
ІV курс | |
ОК 5. | Іноземна мова (за проф. спрямуванням) |
ОК 16. | Методика та організація наукових досліджень |
ОК 27. | Ветеринарна санітарія |
ОК 32. | Патологічна морфологія |
ОК 33. | Паразитологія та інвазійні хвороби |
ОК 35. | Безпечність та якість харчових продуктів |
ОК 36. | Ветеринарне акушерство, гінекологія і андрологія |
ОК 39. | Гігієна харчових продуктів |
ОК 41. | Епізоотологія та інфекційні хвороби |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 49. | Навчальна практика: Патологічна морфологія |
ОК 50. | Навчальна практика: Паразитологія та інвазійні хвороби |
ОК 51. | Навчальна практика: Епізоотологія та інфекційні хвороби |
ОК 52. | Навчальна практика: Ветеринарне акушерство, гінекологія та андрологія |
V курс | |
ОК 8. | Наукова іноземна мова |
ОК 9. | Педагогіка вищої школи |
ОК 37. | Ветеринарна токсикологія |
ОК 39. | Гігієна харчових продуктів |
ОК 40. | Внутрішні хвороби тварин |
ОК 42. | Онкоморфологія |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 53. | Навчальна практика: Гігієна харчових продуктів |
ОК 54. | Навчальна практика: Внутрішні хвороби тварин |
VІ курс | |
ВК… | Вибіркові дисципліни… |
ОК 55. | Виробнича практика: Спеціальна з ветеринарної медицини |
ОК 56. | Виробнича практика: Спеціальна з ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи |
ОК 57. | Єдиний державний кваліфікаційний іспит |
Проєкти освітніх програм
ОС G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
(Дата оприлюднення – 3 січня 2025 року.)
kim_ni@mnau.edu.ua
ОГОЛОШЕННЯ!: 30 січня 2025 року в ауд. 212 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Переробки продукції тваринництва та харчових технологій” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти першого та другого рівнів вищої освіти на 2025-2026 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Якість, стандартизація і сертифікація» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Якість, стандартизація і сертифікація» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП «Якість, стандартизація і сертифікація» СВО “Бакалавр”, СВО “Магістр”
ОС G13 «Харчові технології»
(Дата оприлюднення – 3 січня 2025 року.)
ОГОЛОШЕННЯ!: 30 січня 2025 року в ауд. 212 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Переробки продукції тваринництва та харчових технологій” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти першого та другого рівнів вищої освіти на 2025-2026 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Харчові технології” СВО “Бакалавр”, СВО “Магістр”
ОС G21 «Біотехнології та біоінженерія»
(Дата оприлюднення – 3 січня 2025 року.)
kramarenko@mnau.edu.ua
ОГОЛОШЕННЯ!: 30 січня 2025 року в ауд. 202 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Біотехнології та біоінженерії” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів вищої освіти на 2025-2026 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю G21 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G21 «Біотехнології та біоінженерія»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Біотехнології та біоінженерія» третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю G21 «Біотехнології та біоінженерія»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Біотехнології та біоінженерія” СВО “Бакалавр”, СВО “Магістр”, “Доктор філософії”
ОС H2 «Тваринництвo»
(дата оприлюднення 3 січня 2025 року.)
lugovuj@mnau.edu.ua
pidpala@mnau.edu.ua
ОГОЛОШЕННЯ!: 30 січня 2025 року в ауд. 219 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Технології виробництва продукції тваринництва” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів вищої освіти на 2025-2026 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю Н2 «Тваринництво»
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю Н2 «Тваринництво»
Освітньо-наукова програма підготовки здобувачів вищої освіти “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” третього (Доктор філософії) рівня вищої освітиза спеціальністю Н2 «Тваринництво»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Технологія ВППТ” СВО “Бакалавр”, СВО “Маігістр”. СВО “Доктор філосфії”
OC H6 «Ветеринарна медицина»
(дата оприлюднення 3 січня 2025 року.)
ОГОЛОШЕННЯ!: 30 січня 2025 року в ауд. 216 НК №1 об 15.05 год відбудеться сумісне засідання кафедри “Ветеринарної медицина та гігієни” й робочої групи ОП з розгляду проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти другого рівня вищої освіти на 2025-2026 навчальний рік. Запрошуються усі бажаючі.
Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» початкового (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю H6 «Ветеринарна медицина»
Витяг з протоколу засідання кафедри щодо розгляду ОП “Ветеринарна гігієна, СіЕ” СВО “Магістр”
Навчальні плани
ОС G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС G6 «Інформаційно-вимірювальні технології» СВО Бакалавр (ОПП) на 2025-2029
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС G6 «Інформаційно-вимірювальні технології» СВО Магістр (ОПП) на 2025-2026
ОС G13 «Харчові технології»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС G13 «Харчові технології» СВО Бакалавр (ОПП) на 2025-2029
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС G13 «Харчові технології» СВО Магістр (ОПП) на 2025-2026
ОС G21 «Біотехнології та біоінженерія»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС G21 «Біотехнології та біоінженерія» СВО Бакалавр (ОПП) на 2025-2029
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС G21 «Біотехнології та біоінженерія» СВО Магістр (ОПП) на 2025-2026
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС G21 «Біотехнології та біоінженерія» СВО Доктор філософії (ОНП) на 2025-2029
ОС H2 «Тваринництвo»
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС H2 «Тваринництвo» СВО Бакалавр (ОПП) на 2025-2029
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС H2 «Тваринництво» СВО Магістр (ОПП) на 2025-2026
Навчальний план для здобувачів вищої освіти ОС H2 «Тваринництво» СВО Доктор філософії (ОНП) на 2025-2029
ОС H6 «Ветеринарна медицина»
ОС 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза»
Архів освітніх програм та навчальних планів
G6 «Інформаційно-вимірювальні технології» (ОС 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»/ОС 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»)
ОС G13 «Харчові технології» (ОС 181 «Харчові технології»)
ОС G21 «Біотехнології та біоінженерія» (ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія»)
СВО “Молодший бакалавр”
2017 рік
2018 рік
2019 рік
СВО “Бакалавр”
СВО “Магістр”
2017 рік
2018 рік
СВО “Доктор філософії”
СВО “Молодший бакалавр”
2017 рік
2018 рік
2019 рік
СВО “Бакалавр”
СВО “Магістр”
2017 рік
2018 рік
СВО “Доктор філософії”
ОС H2 «Тваринництвo» (ОС 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»)
СВО “Молодший бакалавр”
СВО “Бакалавр”
СВО “Молодший бакалавр”
СВО “Бакалавр”